Rubydel espresso

Σχετικά με εμάς

H Εταιρεία

Η RUBY-DEL ESPRESSO O.E. ιδρύθηκε το 2017 από ανθρώπους με αγάπη για τον καφέ και με εμπειρία δεκαετιών στην εμπορία και αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά, προκειμένου να εκπροσωπήσει τα καταξιωμένα προϊόντα μιας εταιρίας με μακρόχρονη ιστορία στον χώρο του καφέ, της Πορτογαλικής DELTA CAFES.

Η Ιστορία του καφέ Del

Η Πορτογαλική εταιρεία DELTA CAFES ιδρύθηκε το 1961 από τον Manuel Rui Azinhais Nabeiro, έναν λάτρη του καφέ και δεινό επιχειρηματία, που κατόρθωσε να αναπτύξει έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στην χώρα του, βασιζόμενος ισότιμα στην καινοτομία, στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και στην περιβαλλοντική προστασία. Ο ιδρυτής της εταιρείας Delta Cafés, Manuel Rui Azinhais Nabeiro, συνδύασε με εξαιρετικό αποτέλεσμα την μαγεία του καφέ και την επιχειρηματικότητα. Όλα ξεκίνησαν στην πόλη Alentejo του Campo Maior σε μια μικρή αποθήκη των 50 τ.μ. χωρίς πολλούς πόρους και με μόνο δύο μικρές μηχανές καβουρδίσματος χωρητικότητας 30 κιλών.

Σήμερα η Delta είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Ho.Re.Ca. της Ευρώπης στον χώρο του espresso, με τζίρο που υπερβαίνει τα €300 εκ. ετησίως. Έχει 60.000 πελάτες και παρουσία σε 4 ηπείρους, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική, με ημερήσια παραγωγή 160 τόνων καφέ. Είναι πιστοποιημένη με συστήματα Ποιότητας NP29002, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001, και Διεθνούς Προτύπου Αξιολόγησης Επιχειρηματικής Κοινωνικής Ευθύνης SA8000.

grupo nabeiro

Οι κυριότερες εταιρείες του ομίλου Grupo Nabeiro που δραστηριοποιούνται στον τομέα του καφέ είναι οι εξής:

NOVADELTA

Εργοστάσιο παραγωγής Καφέ με ημερήσια παραγωγή 160 τόνους

Η Novadelta, ως βιομηχανική μονάδα που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εξαγωγή και στην επεξεργασία πράσινου καφέ, κριθαριού και κιχωρίου, διαθέτει ως τελικά προϊόντα καφέδες καβουρδισμένους, αλεσμένους ή σε κόκκους, στιγμιαίους καφέδες, ροφήματα με κριθάρι και υποκατάστατα του κακάου. Έχοντας στη διάθεσή της έναν εξαιρετικά εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, χρησιμοποιεί βελτιστοποιημένες λύσεις διοίκησης λειτουργιών, προσφέροντας συνέπεια, δεξιότητα, ασφάλεια, ποιότητα και εμπιστοσύνη, μια προσπάθεια που αναγνωρίστηκε το 1994 με την πιστοποίησή της από το Πορτογαλικό Ινστιτούτο Ποιότητας.

TECNIDELTA

Εργοστάσιο παραγωγής εξοπλισμού με ετήσια παραγωγή 3.600 επαγγελματικών μηχανών καφέ

Μεριμνώντας για την κερδοφορία των επιχειρήσεων των πελατών της και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς, η Tecnidelta πέρα από την κατασκευή οικονομικών και ανθεκτικών μηχανών καφέ, έχει αναπτύξει την υπηρεσία Τεχνικής Υποστήριξης Μηχανών Καφέ, που παρέχεται από εξειδικευμένους τεχνικούς είτε στον χώρο των πελατών είτε στις εγκαταστάσεις της Tecnidelta.

TOLDICONFEX

Εργοστάσιο παραγωγής προωθητικού υλικού με ετήσια παραγωγή 55.000 τεμάχια

Η δημιουργία του έχει ως στρατηγικό στόχο την ενίσχυση της δραστηριότητας του Ομίλου Nabeiro στον οποίο ανήκει και την υποστήριξη της επιχείρησης Delta Cafés. Συνεργάζεται με 128 επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε 10 διαφορετικούς τομείς: ένδυση, διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ρολά εσωτερικών χώρων, ομπρέλες ηλίου, φωτεινές επιγραφές, μεταξοτυπίες, τέντες με βραχίονα, τέντες τύπου κοποτίνα, ειδικές τέντες και συνεργεία τοποθέτησης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ BARISTA DELTA

Ακαδημία Barista, 11 χρόνια λειτουργίας, έχοντας εκπαιδεύσει πάνω από 600 baristas

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την εκπαίδευση του προσωπικού των πελατών της και την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, το Grupo Nabeiro / Delta Cafés έχει επενδύσει στην Επαγγελματική Σχολή Υπηρεσιών Καφετέριας: Barista Delta Academy.

Η αποστολή της Ακαδημίας Barista Delta είναι να ενημερώνει, να προτείνει, να παρακολουθεί και να αναπτύσσει ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει ο κόσμος του καφέ, μετατρέποντας για την επιχείρησή σας τη γνώση σε συγκριτικό πλεονέκτημα.

Ruby Del Espresso Corporate Profile